ESHOP NENÍ V PROVOZU

Dárky zdarma k iGET Blackview GBV9500

Aktuálně máme akci v podobě dárků k odolnému telefonu iGET Blackview GBV9500, který je horkou novinkou na českém trhu. Při zakoupení tohoto odolného telefonu u nás dostanete zdarma originální bezdrátovou nabíječku iGET Blackview a nově i tvrzené sklo, pro větší odolnost displeje telefonu proti poškrábání a prasknutí.

GBV9500 akce

Tip: K telefonu si můžete objednat i prodlouženou záruku se službou IPATO+.

 

Zdarma k IGET Blackview GBV9500

Oficiální bezdrátová nabíječka iGET Blackview W1

Iget nabíječka bezdrátová

Díky této nabíječce budete moci váš odolný telefon iGET Blackview GBV9500 nabíjet bezdrátově. Samostatná prodejní cena této bezdrátové nabíječky je 699Kč. Více informací o iGET Blackview W1 se dozvíte na její produktové stránce: iGET Blackview W1.

tvrzené sklo arctic fox 

Dále k telefonu dostanete kvalitní tvrzené sklo Arctic Fox s pevností 9H, díky kterému bude displej vašeho odolného telefonu ještě více odolný proti poškrábání či prasknutí.  Tvrzené sklo Arctic Fox je navrženo s 2,5D efektem, což znamená, že na Vašem mobilním telefonu se stane téměř neviditelné a naprosto koresponduje s LCD displejem. Nijak nebude narušovat design vašeho telefonu. Samostatná prodejní cena tohoto tvrzeného skla je 399Kč. Více informací o tvrzeném sklu se dozvíte na jeho produktové stránce: GBV9500 tvrzené sklo.

 

Celková hodnota dárků k telefonu je 1098Kč

Akce je platná do Vánoc.

Odolný telefon iGET Blackview GBV9500 lze zakoupit skrze produktovou stránku: iGET Blackview GBV9500.