ESHOP NENÍ V PROVOZU

Mobilní telefony Blackview opět skladem

Pokud pravidelně navštěvujete náš e-shop, určitě jste si všimli, že mobilní telefony od výrobce Blackview na nějakou dobu „zmizely“ ze sortimentu. Řada z vás, našich zákazníků, nám psala přes kontaktní formulář, co se děje, zda není nějaký problém s telefony nebo výrobcem. Důvodem nedostupnosti telefonů byla změna dodavatele.

Tímto bychom vám rádi oznámili, že nově spolupracujeme s oficiálním českým distributorem, značkou iGET. Telefony nesou název iGET Blackview a mají celou řadu vylepšení, která pro vás budou přínosem. Tímto se zároveň internetový obchod www.IPATO.cz stává oficiálním prodejcem značky iGET Blackview v České republice.

Výhody telefonů iGET Blackview

  • Kompletní lokalizace softwaru do českého jazyka. Jedná se o oficiální českou distribuci.
  • Čínští výrobci často instalují do telefonů software s chybami, proto je testuje značka iGET, která případné nedostatky opraví. Teprve po odstranění chyb jde telefon do prodeje v České Republice.
  • Stejný proces probíhá i při vydávání aktualizací.
  • Dochází k trojité kontrole. Výrobek nejprve kontrolují v továrně pracovníci Blackview, následně značkou iGET vyškolení inspektoři přímo v Číně. Teprve po této dvojité kontrole cestují produkty iGET Blackview do České republiky, kde je finálně testují pracovníky značky iGET a technici firmy Intelek, pod níž značka iGET spadá. Díky tomu máte jistotu, že telefon je zcela funkční a všechny jeho součástky bez vady.

 

Mobilní telefony se upravují podle připomínek techniků značky iGET. Například při zjištění poruchovosti některé součástky nebo problému s hardware řeší iGET situaci přímo s výrobcem Blackview, který dodá adekvátní náhradu.

Stále nabízíme plnou podporu v rámci záručního servisu po dobu dvou let i možnost rozšíření záruky až o dva roky se službou IPATO+. Samozřejmostí je také pozáruční servis a nabídka náhradních dílů, jako tomu bylo doposud.

Nabídku mobilních telefonů této značky naleznete v kategorii: iGET Blackview.