ESHOP NENÍ V PROVOZU

Nově dostupný odolný telefon iGET Blackview GBV5800

Nově máme v nabídce další přírůstek do rodiny odolných telefonů iGET Blackview, které patří mezi nejprodávanější odolné telefony v našem internetovém ochodě. Nový kousek je model iGET Blackview GBV5800 se stupněm krytí IP68. Tento odolný telefon si poradí s vlhkým i nepříznivým pracovním prostředí. Se 4 jádrovým procesorem a 2GB operační pamětí nabízí dostatečný výkon pro běžnou práci s mobilním telefonem. Skvělý displej s úhlopříčkou 5,5" palců a poměrem stran 18:9 skvěle vykresluje barvy. Samozřejmostí je ochrana displeje proti poškrábání a prasknutí v podobě ochranného skla Corning Gorilla Glass u tohoto modelu se jedná o třetí generaci.

Na zadní straně odolného telefonu iGET Blackview GBV5800 překvapí duální fotoaparát s 13Mpx (po SW interpolaci)+0,3MPx. Na přední straně je fotoaparát s 8MPx.

Důraz kladen na zabezpečení

Odolný telefon iGET Blackview GBV5800 to s ochranou dat v telefonu myslí opravdu vážně, přihlásit se můžete nejen pomocí čtečky otisku prstů, ale i pomocí chytrého rozpoznání obličeje. Jedná se o funkci FaceID.

iGET Blackview GBV5800

iGET Blackview GBV5800 výdrž

Kromě důrazu na bezpečnost je u tohoto modelu kladen důraz i na výdrž, která je často achillova pata chytrých telefonů. iGET Blackview GBV5800 vydrží v standby režimu neuvěřitelných 38 dnů

iGET Blackview GBV5800 výdrž