ESHOP NENÍ V PROVOZU

Nově nabízíme odolný telefon VKworld VK7000

Rozšířili jsme nabídku o další odolný telefon, tentokrát se jedná o první nabízený odolný telefon v našem internetovém obchodu od výrobce VKWORLD. Tento výrobce vyrábí elektroniku již více jak 6let a v České republice je doposud takřka neznámý, což bychom chtěli s modelem odolného telefonu VKWORLD VK7000 změnit.

VKWORLD VK7000

VKWORLD VK7000 nízká cena skvělá výbava

Odolný telefon VKWORLD VK7000 nabízíme za cenu pod 5000Kč. Za tuto cenu nabízí VK7000 nadstandardně dobrou výbavu v podobě bezdrátového nabíjení, tím opadá problém s neustálým odklápěním krytek na USB konektoru z důvodu napájení a rychlejšího opotřebování krytky. Nadstandardní kapacita baterie s 5600mAh a funkcí rychlého dobíjení. Samozřejmostí je odolnost v podobě stupně krytí IP68. O výkon se stará 8 jádrový procesor s 4GB (RAM) operační paměti. Kompletní popis a hardwarovou výbavu naleznete na produktové stránce toho telefonu na našem eshopu.

Tip: K tomuto odolnému telefonu dodáváme plovoucí pouzdro, díky kterému pokud mobil spadne do vody se nepotopí, ale bude plout na hladině. Ideální pro rybáře.