ESHOP NENÍ V PROVOZU

Nově skladem iGET Simple D7 kvalitní telefon pro seniory

iGET rozšiřuje svoji působnost a zaobírá se nejen na odolné telefony, tablety a nositelnou elektroniku, ale nově i na mobilní telefony pro seniory. Jedná se o mobilní telefon iGET Simple D7, který není pouhý běžný tlačítkový telefon s nálepkou pro seniory pro zvýšení prodejů. iGET Simple D7 je opravdový tlačítkový telefon pro seniory, což dokazuje svými funkcemi. 

Jaké má iGET Simple D7 funkce pro seniory?

  • Snadné rozpoznání volajícího - ke kontaktům v telefonu lze přiřadit fotografii, která se zobrazí, pokud daný kontakt bude volat. Dále lze ke kontaktům přidávat rozdílné vyzváněcí tóny. Vyzvánění lze též namluvit přímo v telefonu. Například, aby se přehrávalo: "Volá syn Jakub".
  • Hlasové připomínky - iGET Simple D7 podporuje namluvení hlasových připomínek, které se sami přehrají v nastavený čas, a to i v pravidelných intervalech. Ideální pro připomenutí léků nebo konkrétní aktivity. 
  • SOS tlačítko - SOS tlačítko je základní funkce takřka všech tlačítkových telefonů určených pro seniory. Princip SOS tlačítka zná jistě každý, po jeho zmáčknutí telefon zavolá a pošle SMS na předem vybrané kontakty v telefonu.
  • Upozornění na nízkou baterii - v IGET mysleli i na to, že senior může zapomenout telefon nabít a pak všechny výše zmíněné funkce by byly k ničemu, pokud by se telefon vypnul. iGET Simple D7 umí upozornit každých 30 minut, na nízký stav baterie (pod 10%). Dále telefon dokáže poslat informaci v podobě SMS o nízkém stavu baterie až třem vybraným kontaktům.
  • Svítilna - telefon disponuje kvalitní svítilnou, kterou lze snadno zapnout jedním stisknutím tlačítka na boku telefonu. 

 

iGET Simple D7