ESHOP NENÍ V PROVOZU

Nově v nabídce nový tlačítkový odolný telefon iGET Defender D10

Jak naši zákazníci jistě ví, snažíme se neustále rozšiřovat nabídku odolných telefonů. Nově pro vás máme nový tlačítkový odolný telefon iGET Defender D10. V současné době to bude druhý nabízený tlačítkový odolný telefon v našem eshopu spolu s AGM M2. iGET Defender D10 je ideální pro vyznavače tlačítkových telefonů, kteří nechtějí dotykové, ale chtějí odolný telefon. iGET Defender D10 má stupeň krytí (certifikaci odolnosti) IP68, tedy stejnou jako přední dotykové odolné telefony. 

Odolný tlačítkový telefon iGET DEFENDER D10 

iGET Defender D10 je vodě-odolný, prachuvzdorný a poradí si i kdejakým pádem na zem. Ideální telefon do vlhkého a prašného pracovního prostředí. 

Jedná se o DUAL SIM telefon, tedy můžete používat dvě SIM naráz. S kapacitou 2500mAh baterií vydrží až 20 dní běžného provozu. Zajímavou funkcí je, že telefon může posloužit pro ostatní zařízení jako powerbanka. iGET Defender má velmi silnou svítilnu, která je praktická a snadno si s ní posvítíte, když je potřeba. 

Všechny informace o výbavě a parametrech tohoto odolného tlačítkovém telefonu pro seniory naleznete na jeho produktové stránce: iGET DEFENDER D10.

iGET Defender D10