ESHOP NENÍ V PROVOZU

Nový odolný telefon iGET Blackview GBV9700 Pro dostupný v předprodeji

Nový odolný telefon iGET Blackview GBV9700 Pro, který již dlouho někteří naši zákazníci netrpělivě vyhlíží je konečně dostupný v rámci předobjednávek v našem internetovém obchodu. Model GBV9700 Pro je vůbec ten nejlepší odolný telefon od iGET Blackview a bude patřit i mezi nejlepší odolné telefony na trhu roku 2019.

Nejlepší odolný telefon iGET Blackview

Jedná se o nejvýkonnější a nejlépe vybavený odolný telefon od iGET Blackview, který s Helio P70 a 6GB operační pamětí zvládne sebenáročnější úkoly. GBV9700 Pro je vybaven takřka nejširší možnou škálou senzorů od měřiče srdečního tepu, po VOC senzor pro měření kvality vzduchu. Disponuje stupněm krytí IP68 i rozšířeným IP69K s ochranou proti tlakové vodě a páře až do 80 stupňů Celsia. Splňuje i armádní standard MIL-STD810G.

GBV9700 Pro odolnost

Dárky zdarma k předobjednávkám

Pokud se sami sebe ptáte, proč nakoupit iGET Blackview GBV9700 Pro v předobjednávce? Proč nečekat na běžné objednávky po naskladnění? Protože budete moci být mezi prvními, kdo bude držet GBV9700 Pro ve svých rukou. Předobjednávky budou vyřizovány přednostně.

Hlavním důvodem jsou ovšem dárky, které k telefonu dodáváme v rámci předobjednávek. Prvním třiceti předobjednávkám odolného telefonu iGET Blackview GBV9700 Pro dáme ZDARMA night vision kameru, tvrzené sklo a gumový obal.

GBV9700 Pro night vision kamera