ESHOP NENÍ V PROVOZU

Oukitel K6000 Plus s extra rychlým nabíjením

Rádi bychom vás upozornili, že máme nově skladem vlajkovou loď čínského výrobce Oukitel. Tento nový telefon má stejně jako většina telefonů tohoto výrobce  nadstandardně velkou kapacitu baterie. Jedná se o nový Oukitel K6000 Plus, který má baterii jak již z názvu telefonu může evokovat s kapacitou 6000mAh. Toto není žádná převratná novinka, poněvadž stejnou kapacitu baterie měla i předchozí verze tohoto telefonu. Naopak převratnou novinkou je doba nabíjení tohoto telefonu. Oukitel K6000 Plus má extrémně rychlé nabíjení a patří mezi nejrychleji dobíjející se telefony na světě. 

 

Oukitel K6000 Plus nabíjení rychlostí blesku

Teď přijde to pravé překvapení, díky kterému bude tento android telefon horkým zbožím snad ve všech eshopech. Baterie Oukitel K6000 Plus s kapacitou 6000mAh, což je jako průměrné 3 android telefony dohromady se dobije za neuvěřitelnou 1 hodinu a 40 minut. Ani výkonem se nejedná o žádné ořezávátko se 4 jádrovým procesorem a 4GB operační pamětí, ale kompletní specifikaci telefonu, popis a fotografie najdete u nás na eshopu na jeho produktové stránce.

K zákonné záruce 24 měsíců si můžete zakoupit prodloužení záruky v rámci naší služby IPATO+ o jeden až dva roky. Nenecháme vás ve štychu, ani po vypršení záruky, pak si můžete dát telefon k nám opravit v rámci služby pozáruční servis telefonů rychle a za přijatelné ceny.

 

Oukitel K6000 Plus