Pro bezproblémové doručení do Vánoc doporučujeme objednat zboží nejpozději 18.12.2018

Ochrana osobních údajů

Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, jejich zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy dle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů (např. zkontaktování kupujícího před uzavřením smlouvy) a nebudou jinak zveřejněny, poskytnuty třetí osobě apod. s výjimkou situace související s distribucí či platebním stykem týkajícího se objednaného zboží (sdělení jména a adresy dodání).

Projeví-li kupující souhlas s užitím jeho osobních údajů dle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR k marketingovým účelům prodávajícího (zejména k zasílání obchodních sdělení) zatržením příslušného okénka při závěrečném potvrzování objednávky označeného textem "Přihlásit se k odběru novinek (je mi nejméně 16 let)", je prodávající oprávněn osobní údaje kupujícího použít výhradně k jeho marketingovým účelům.

Projevením souhlasu kupujícího s užitím jeho osobních údajů k marketingovým účelům prodávajícího kupující rovněž potvrzuje, že je mu nejméně 16 let.

Osobní údaje kupujícího budou u prodávajícího uloženy nejdéle po dobu 5 let od uzavření kupní smlouvy nebo po dobu jejich využívání k marketingovým účelům prodávajícího, dal-li s tímto využitím kupující souhlas.

Kupující má právo svůj souhlas kdykoli odvolat a být zapomenut. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování vycházejícího ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. Odvolání souhlasu je možné provést elektronicky na internetové adrese uvedené v potvrzovacím e-mailu, popř. e-mailem s odvoláním souhlasu zaslaným na adresu info@ipato.cz .

Kupující smí požadovat od prodávajícího přístup k osobním údajům týkajícím se kupujícího, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení jejich zpracování, a vznést námitku proti zpracování, jakož i práva na přenositelnost údajů.

Kupující je oprávněn podat stížnost u dozorového orgánu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Osobní údaje zpracovávané prodávajícím pocházejí výlučně přímo od kupujících a jejich zpracování je prováděno automatizovaně bez dalšího profilování, ledaže se jedná o kupující souhlasící s použitím osobních údajů k marketingovým účelům prodávajícího, jejich kontakty (adresy, jména, příjmení, e-mailové adresy) jsou vedeny odděleně.

Prodávající postupuje tak, aby subjekt údajů neutrpěl újmu na svých právech, zejména na právu na zachování lidské důstojnosti, a také dbá na ochranu před neoprávněným zasahováním do soukromého a osobního života subjektu údajů. Osobní údaje, které jsou poskytnuty dobrovolně kupujícím prodávajícímu za účelem splnění objednávky a marketingových akcí prodávajícího, jsou shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákonyou legislativou České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění a od 25.5.2018 v souladu s GDPR.

Osobní údaje shromažďuje prodávající, kterým je společnost TPunix s.r.o., Brno - Veveří, Lidická 700/19, PSČ 60200, IČ: 05257719
DIČ: CZ05257719, email: info@ipato.cz

 

Chcete o všech novinkách z našeho e-shopu vědět jako první? Vložte svůj e-mail a přihlašte se k odběru.

ceska-posta DPD
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.