ESHOP NENÍ V PROVOZU

Nové odolné telefony UMIDIGI BISON X10 a X10 Pro skladem

Odolné telefony UMIDIGI BISON patří mezi nejoblíbenější řadu odolných telefonů u nás, proto jsme rádi, že vás můžeme informovat, že dnešním dnem jsme rozšířili jejich nabídku o dva nové modely: UMIDIGI BISON X10 a UMIDIBI BISON X10 Pro 4/128GB. Oba mají velmi příznivou cenu pod 5000 Kč a skvělou odolnost. 

UMIDIGI BISON X10

Odolný telefon UMIDIGI BISON X10 je na první pohled velký elegán, který se svým vzhledem neřadí mezi těžkopádné odolné telefony. Naopak cílí na uživatele, kteří chtějí vzhledově hezký telefon, ale se zachováním prvotřídní odolnosti. To UMIDIGI BISON X10 s MIL-STD-810G a IP69K certifikacemi odolnosti rozhodně splňuje.

UMIDIGI BISON X10 vzhledUMIDIGI BISON X10parametry

 

UMIDIGI BISON X10 pRO

Nově naskladněný UMIDIGI BISON X10 Pro je ve variantě se 4GB RAM a 128GB ROM. Splňuje nejvyšší hodnoty stupně krytí v podobě IP69K a stejně jako výše popisovaný X10 splňuje i vojenský standard odolnosti MIL-STD-810G. Oceníte přítomný NFC čip pro snadné a pohodlné bezkontaktní platby telefonem. Na odolnost dává výrobce UMIDIGI u X10 Pro velký důraz a konstrukce telefonu je propracovaná do posledního detailu, včetně praktického háčku na poutko či zesílené ochrany objektivů zadního fotoaparátu.

UMIDIGI BISON X10 Pro vzhledUMIDIGI BISON X10 Pro konstrukce

Nabídka telefonů