Jsme specialisti na odolné telefony!

Hodnocení obchodu

4,9 171 hodnocení
Přidat hodnocení
5
159x
4
10x
3
1x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.6.2018
doporučuji
Avatar autora | 21.6.2018
Doporučujem!!!
Avatar autora | 20.6.2018
ano, veškerá komunikace ařešení bezproblémové..
Avatar autora | 19.6.2018
Vše proběhlo rychle a bezproblémově. Doporučuji
Avatar autora | 17.6.2018
Naprostá spokojenost,rychlé bezproblémové dodání zboží
Avatar autora | 13.6.2018
Naprostá spokojenost doporučuji
Avatar autora | 13.6.2018
Doporučuji
Avatar autora | 13.6.2018
Spokojenost
Avatar autora | 10.6.2018
ano
Avatar autora | 8.6.2018
Rychlé dodání, spokojenost
Avatar autora | 7.6.2018
Vše v pohodě DOPORUČUJI
Avatar autora | 7.6.2018
Vše proběhlo jak mělo. Dodáno druhý den.
Avatar autora | 6.6.2018
Vše O.K, rychlost dodání hned druhý den po objednávce, velká spokojenost.
Avatar autora | 6.6.2018
Obchod na jedničku
Avatar autora | 6.6.2018
Jsem spokojen, telefon je hodne dobry, jen citelnost na slunci je horsi. Obchod je na jednicku.
Avatar autora | 4.6.2018
Ačkoli jsem telefon bohužel vrátil, tak obchod bych určitě doporučil. Mohl jsem poslat zpátky a byly mi vráceny peníze.
Avatar autora | 3.6.2018
vše ok
Avatar autora | 3.6.2018
Prozatím vše OK. Telefon jsem zakoupil před 14 dny. Dorazil v pořádku a funguje jak má,dle mých představ.
Avatar autora | 31.5.2018
I když jsem s telefonem spokojená nebyla, za což obchod nemůže, byli moc ochotní a vstřícní a bleskově jsem mohla telefon vrátit a byla mi vrácena celá částka. Obchod doporučuji!
Avatar autora | 31.5.2018
Su spokojené, funguje dobře ;)

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 172

Chcete o všech novinkách z našeho e-shopu vědět jako první? Vložte svůj e-mail a přihlašte se k odběru.

ceska-posta DPD
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.